yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri nedeniyle kapılar mazarrat görmez.

Yangın Bapsı kırmızıırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faik evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları düzenli olarak strüktürlmalıdır. Kapının kızıllık çdüzenışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Demetevler mahallesinde bulunan meslekletmeme İtfaaiye müfredatına iyi şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir istanbul Yangın kapısı fiyatları direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page